LasseMaja som e-bok!

oktober 12, 2011, 10:36 David NorgrenLasse och Maja är två klasskompisar som driver en liten, men framgångsrik, detektivbyrå ihop. De hjälper polismästaren i den lilla staden Valleby att lösa knepiga brott och spännande mysterier. Böckerna om den unga deckarduon har blivit översatta till över tjugo språk, toppar ständigt boklistorna och tillhör de allra mest utlånade på landets bibliotek. Upprepade gånger har de blivit valda till Sveriges bästa bok för åldersgruppen 6-9 år av Bokjuryn (där barnen själva får välja sina favoriter).

Och nu kan du dessutom låna LasseMaja som e-bok! De första fem böckerna i serien finns tillgängliga i Elib och övriga delar ges successivt ut som e-böcker under resten av året.

Skrivet av David Norgren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *