utvecklingsmöjligheter

maj 6, 2013, 23:23 Annie Bergh Annie Bergh

Jag har nu haft datorer både i en mellanstadieklass och två år i en lågstadieklass och jag känner att även om jag anstränger mig för att hitta nya vägar, motivera eleverna och att hitta lärorika vägar att gå via datorn så har vi bara skrapat på ytan. Min uppfattning är att vi pedagoger behöver hjälpas åt mycket, tipsa varandra, lära av varandra för att det ska bli så bra som möjligt för alla.

Skrivet av Annie Bergh Annie Bergh
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

2 kommentarer

  • Ibland sätter jag mig ner och skriver upp en lång lista på olika övningar man kan göra med datorer. Dessutom tror jag att vi lärare ofta gör för korta projekt istället för att ha uppgifter som eleverna kan arbeta med under en längre tid.

  • Jag håller med. Jag försöker att tänka ut längre sammanhängande saker som de kan göra med hjälp av datorerna – ibland där det ena leder till det andra som en skattjakt, men alltid med en progression. Det är tidskrävande men mycket roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *