Demokonto på Legimus

december 12, 2014, 10:28 Ulrika Burman Ulrika Burman

Legimus är ett fantastiskt bibliotek för personer med funktionsnedsättningar. Nu kan du som behöver visa elever, föräldrar och kollegor skapa ett eget demokonto! En funktionsnedsättning kan vara t.ex. läs- och skrivsvårigheter, dyslexi, synskada, kognitionssvårigheter eller koncentrationssvårigheter. Någon diagnos krävs inte. Alla bibliotek kan skapa konton till elever med behov. De skönlitterära ljudböckerna  kan sedan avnjutas via app eller i datorn. Tänk på att det går att ställa in hastigheten i MediaPlayer.

Kika in på biblioteket

Skapa demokonto

Skrivet av Ulrika Burman Ulrika Burman
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *