Matematik på skolgården

november 30, 2015, 20:31 Eva Hörnblad Eva Hörnblad

Om du vill aktivera eleverna och ge dem lite mer utrymme och arbeta mer med kroppen är det en tillgång att använda uterummet. Kanske kommer du ihåg 36-leken eller olika mätövningar. Att använda skolgården i te.x matematikundervisningen ger många möjligheter. På Pedagogiska kartor via Aktivitetstips- Närmiljö som lärmiljö hittar du tips på hur du kan använda skolgårdar eller så kan du klicka in direkt på Holmaskolans skolgård, Lorensborgsskolans skolgård och Kryddgårdsskolan skolgård. Det mesta av lektionstipsen som finns beskrivna här kan du använda på alla andra skolgårdar.

Skrivet av Eva Hörnblad Eva Hörnblad
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *