Programmet för Pedagog Malmö Live! 2016

augusti 15, 2016, 12:00 Pedagog Malmö Live Pedagog Malmö Live

Nu släpper vi programmet till årets gemensamma studiedag Pedagog Malmö Live!
I år erbjuder vi 112 olika föreläsningar och workshops att välja emellan. Över 180 st föreläsare kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vi kommer att vara på 4 st skolor med späckat schema.

Vi kommer att fortsätta publicera blogginlägg med föreläsare fram till den 18/8 kl 16 då vi öppnar biljettbokningarna för våra kollegor inom Malmö Stad. Någon gång under veckan därpå kommer vi att släppa återstående biljetter även externt. Priset blir då 500:-/halvdag.

Ladda ner programmet som pdf här

Skrivet av Pedagog Malmö Live Pedagog Malmö Live
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *