Fredrik Lindström – Världens dåligaste språk

augusti 17, 2016, 8:05 Pedagog Malmö Live Pedagog Malmö Live

Komikern och författaren Fredrik Lindström pratar om språk i allmänhet och går igenom kommunikationens grunder. Men kanske allra mest pratar han om svenskan. Varför upplever sig människor som dåliga på sitt modersmål? Är det sant att vi pratar sämre och slarvigare för varje generation – eller är det precis tvärtom? Det här är ett föredrag som handlar om rätt och fel, tal och skrift, språkets förändring och hur man kan återerövra det språkliga självförtroende som vi en gång hade som barn.
Mycket humor, lite pekpinnar.

Lyssna till Fredrik på Pedagog Malmö Live!

Skrivet av Pedagog Malmö Live Pedagog Malmö Live
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *