Martin Renton på Malmö Live

september 30, 2016, 12:32 Linn Johansson Linn Johansson

Den 11 augusti föreläste Martin Renton från Challenging Learning på Malmö Live för samtliga lärare som tillhör innerstadens utbildningsområde. Han pratade bland annat om vikten av att elever själva blir aktiva i bedömningen av sitt eget lärande.

Hela föreläsningen filmades och finns nu tillgänglig för Malmö stads pedagoger som strömmande media via SELMAVar du inte på plats och kunde ta del av föreläsningen så har du nu 113 väldigt intressanta och lärorika minuter framför dig. Hur kan ni använda föreläsningens innehåll på er skola?

Trevlig helg!

OBS! I nuläget kan man endast titta på föreläsningen från en dator som ingår i Malmö stads slutna nätverk.

Film och foto: Chris Munsey

Skrivet av Linn Johansson Linn Johansson
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *