Ledarskap, podcastpremiär och skolutveckling

februari 27, 2017, 8:33 Johanna Ravhed Johanna Ravhed

Om att utveckla sitt personliga ledarskap, om att stå på randen till att bli skolledare och om den skräckblandade förtjusningen när man inser att man har blivit antagen till utbildningen ”Skolledarskap i sikte”.

I Pedagog Malmös podcastpremiär möter vi Susanna Sjöstrand och EwaLotta Bendoff. De är två av deltagarna som går utbildningen ”Skolledarskap i sikte”. Utbildningen anordnas på uppdrag av grundskoleförvaltningen och är en chans för deltagarna att få en försmak på vad det innebär att jobba som skolledare. Det är också en möjlighet för deltagarna att jobba med sitt eget personliga ledarskap.

Vad tyckte du? Hör av dig till redaktionen: pedagogmalmo@malmo.se

Foto: Colourbox

Skrivet av Johanna Ravhed Johanna Ravhed
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *