Lyckad elevdemokratidag 2017!

maj 8, 2017, 7:00 Jassim Ahmadi Jassim Ahmadi

Varje år träffas ungefär 100 barn från olika skolor i hela Malmö för att få en chans att tillsammans påverka sin utbildning utifrån begrepp som ”Delaktighet” ”Inflytande”. Tanken är att barnen ska lära oss vuxna vad de tycker och tänker om sin utbildning samt får vi alla fundera på hur demokratisk utbildningen är på vår skola. Tillsammans med våra fantastiska kollegor från Pedagogisk Inspiration hade vi äran att ta fram denna vackra dag med mycket hjälp av eleverna. I slutet av dagen fick eleverna träffa skolledarna, grundskoledirektören och kommunalråd för skola och utbildning för att ställa dem frågor om dagens skola. Oförglömlig dag och stort tack till alla kloka och fina elever!

elevteam

Skrivet av Jassim Ahmadi Jassim Ahmadi
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *