Ny matematikutvecklare på PI

maj 11, 2017, 13:29 Matteutvecklare PI Malmö Matteutvecklare PI Malmö

Mitt namn är Sandra Straumits och jag är ny matematikutvecklare på Pedagogisk Inspiration Malmö. Mitt fokusområde kommer främst att vara mot gymnasieskolan och Komvux, men kan även bli inriktat mot grundskolan. Problemlösning, laborativ- och undersökande matematik, där eleverna själva får komma fram till och upptäcka samband är två saker som ligger mig varmt om hjärtat.

De senaste tolv åren har jag bland annat arbetat som gymnasielärare och förstelärare i matematik i Landskrona och har mångårig erfarenhet av att undervisa i matematik både på yrkesprogram och studieförberedande program.

Text och bild: Sandra Straumits

Skrivet av Matteutvecklare PI Malmö Matteutvecklare PI Malmö
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *