Sommarlov

juni 30, 2017, 11:00 Sofie Brandt Sofie Brandt

Så var det dags att lämna in för denna terminen. Det har varit ett omtumlande år jobbmässigt för mig. Men nu äntligen känner jag att jag börjar landa. Efter sommaren får jag vara med om starten på vårt verksamhetsår. Från början till slut, det ska bli jättespännande och jag ser verkligen fram emot det!

Men först ska jag njuta av lite ledigt med min familj. Lata dagar fyllda med allt som hör sommaren till. Stranden, skogen, picknick, sovmorgnar om jag har tur.

Kanske plocka lite blåbär i skogen i Dalarna och få njuta av lugnet.

Trevlig sommar!

Skrivet av Sofie Brandt Sofie Brandt
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *