Spinningpass i kemisalen

december 11, 2017, 9:07 Red. Pedagog Malmö Red. Pedagog Malmö

Annika Andersson, lektor i kemi på St Petri skola i Malmö, drillar eleverna i kemi med hjälp av ”spinningpass”. I dagens avsnitt av Podagog Malmö reder vi ut hur det går till och varför hon tycker att det är ett bra inlärningssätt.

Annika Andersson blev inspirerad under ett svettigt pass i spinningsalen. Ett tydligt strukturerat träningspass med pauser och genomgångar gjorde att hon tog ut sig mer. Det fick henne att börja fundera – skulle detta gå att överföra till klassrummet?

Reporter: Matilda Lundahl

Skrivet av Red. Pedagog Malmö Red. Pedagog Malmö
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *