Adventskalender 2017 lucka 3

1 månad, 7:53 Gästbloggare Gästbloggare

Skolan i Sverige och andra länder

Under hösten har vi i vår SFI-grupp arbetat med temat Skolan i Sverige. Vi började med att läsa och diskutera om den svenska skolan, hur systemet är uppbyggt och vilka olika möjligheter som finns. Vi läste också artiklar och texter om skolan i Sverige idag för att vi skulle kunna göra jämförelser med andra länder. Eftersom vi alla är vuxna så blir det också en viss jämförelse över tid och mellan olika skolformer. Vi kommer från många olika länder och några av oss kommer ni att kunna se i filmen.

Faktiskt är alla världsdelar representerade i arbetet.

SFI-grupp Komvux Södervärn och lärarna Patrik Sandberg och Jennifer Brehmer

Bild: Colourbox

Skrivet av Gästbloggare Gästbloggare
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *