He knows when you’ve been good or bad …

1 månad, 8:49 Christoffer Krämer Christoffer Krämer

… so be good for goodness sake!

Det lackar mot jul och alla vill vi väl ha besök av tomten. Men för att mannen i rött ska göra ett besök behöver vi ju ha varit snälla – och hur vet vi egentligen om vårt handlande under året varit gott? Jo, vi tittar på den här videon från Malmö delar – en didaktisk resurs, som på ett enkelt och lättfattligt sätt förklarar tre av de vanligaste etikskolorna. På så sätt kan vi förhoppningsvis sova tryggt i förvissningen om att en får ett besök när Santa Claus is coming to town!

Skrivet av Christoffer Krämer Christoffer Krämer
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *