Exempel på undervisningsmaterial i Historia åk 7-9: EU:s historiska utveckling

1 vecka, 8:51 Fredrik Karlsson Fredrik Karlsson

DUSM-projektet fortsätter under våren och vi vill önska alla en trevlig fortsättning på det nya året. Här kommer nu fler exempel på vad vi har gjort inom ramen för DUSM-projektet. I det här fallet handlar det om material för Historia åk 7-9 och behandlar EU:s historiska utveckling. Genom att klicka här hittas texthäftet för EU:s historiska utveckling, genom att klicka här hittas den inspelade ljud lektionen för EU:s historiska utveckling och genom att klicka här hittas Power Point presentationen för EU:s historiska utveckling.

Skrivet av Fredrik Karlsson Fredrik Karlsson
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *