Träna engelska med Muzzy

2 veckor, 7:35 Tobias Sonestedt

Stora gröna lurviga figurer förekommer på många håll i media, och från och med vecka sju kan bekanta dig med Muzzy och vänner i 18 nya filmer i Malmö stads streamingutbud. Allt utspelar sig i sagolandet Gondoland. I första avsnittet träffar vi de olika karaktärerna där prinsessan Sylvia och trädgårdsmästare Bob blir kära till kungens, drottningens och den maktlystne Corvax stora förfäran. Corvax är nämligen också kär i prinsessan.

Ta med dina elever på ett engelskspråkigt äventyr tillsammans med Muzzy och träna på att förstå och tolka innehållet i talad engelska och i olika slags texter, formulera sig och kommunicera i tal och skrift. Till varje film finns även en lärarhandledning med övningar.

Alla 18 filmer hittar du här:
http://skolbibliotek.malmo.se/#/collection/detail/5a80ad6882ceef3f55e3c710

Skrivet av Tobias Sonestedt
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *