Gå direkt till innehållet

Publicerat:

IT-pedagognavet träffades på Videdalsskolan.

Flera personer sitter runt ett stort konferensbord och framför dem står namnskyltar

Flera personer sitter runt ett stort konferensbord och framför dem står namnskyltar.Onsdagen den 7 april träffades nätverket IT-pedagognavet i Malmö stad. Värd för träffen var Videdalsskolan. Nätverket består av personer som har en IT-pedagogisk funktion på skolor och i stadsdelar i Malmö stad. IT-pedagognavet har funnits i mindre omfattning i ett par år men har nu utökats i samband med 1-1-satsningen i Malmö Stad.

Syftet är delge varandra vad man gör på skolorna och hur, goda som dåliga erfarenheter när det gäller fortbildning. Så hör i början av IT-satsningarna på skolorna är det många praktiska frågor som dyker och som även hamnar på många IT-pedagogers lott. Sammankallande är Pedagogiska centralen.  Nätverket satsar på att ha två fysiska träffar per termin. Övrigt erfarenhetsutbyte sker på bloggen Pilotskolor 1-1, Skolkompassen.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel