Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Skånes andra TeachMeetSyd!

Teachmeet syd skrivet i färgade bokstäver

Förra veckan var det åter dags för TeachMeet Syd att samla pedagoger som ville berätta och lyssna på hur man kan arbeta med IKT i skolan. Filbornaskolan i Helsingborg var platsen där vi höll till, men som vanligt gick det att följa hela evenemanget på nätet. Bambusersändningen sköttes av elever från Filbornaskolans medieprogram. I väntan på att vi förhoppningsvis ska få möjlighet att lägga upp alla intressanta presentationer från Helsingborg kan man titta på lite bilder från vårt TeachMeet.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel