Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Dammar på skolgården – en vägledning

Ett av de mest genomgripande sätten som man kan förändra en skolgårds utseende på, är genom att skapa en damm. Baserad på egna erfarenheter har Malmö Naturskola tagit fram en vägledning för pedagoger som funderar på att skapa ett vatten på skolgården…

Även en liten damm förändrar livsvillkoren för en mängd olika organismer på ett mycket gynnsamt vis. Fåglar kommer dit för att bada och dricka, insekter dras nästan magnetiskt dit och vatteninsekter och fiskar fascinerar alla.

 

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.