Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Strömmande spelfilmer via SELMA

I den här uppdaterade foldern presenteras CPIs kraftigt utökade utbud av strömmande spelfilmer. De inbäddade länkarna i PDF:n tar dig direkt till varje films post i mediekatalogen SELMA. För en del av titlarna finns även möjligheten att klicka dig fram till filmhandledningar från bl.a. Svenska Filminstitutet.

 

 

kommentarer

 1. Hej!

  Letar efter filmer på strömmande media att visa i undervisningen – hittar inte rätt.
  Kan jag få en ledtråd? Vad finns för filmer/serier vad gäller undervisning engelska
  år 7 – 9.
  Tacksam för svar!
  /Gun Marie Lind

 2. Hej Gun!

  Du kan använda Skolbibliotek Malmös sökfilter för att avgränsa din sökning. Gå till https://skolbibliotek.malmo.se/ och klicka på knappen ”Fler sökalternativ” så ser du sökfiltren i sidans högerkant. Här är t.ex. en sökning som är filtrerad på Resurstyp: Strömmande media, Språk: Engelska samt Utbildningsnivå: Årskurs 7-9: http://bit.ly/2I8Tm6A.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slumpa en artikel