Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Strömmande spelfilmer via SELMA

I den här uppdaterade foldern presenteras CPIs kraftigt utökade utbud av strömmande spelfilmer. De inbäddade länkarna i PDF:n tar dig direkt till varje films post i mediekatalogen SELMA. För en del av titlarna finns även möjligheten att klicka dig fram till filmhandledningar från bl.a. Svenska Filminstitutet.

 

 

2 kommentarer

 1. Hej!

  Letar efter filmer på strömmande media att visa i undervisningen – hittar inte rätt.
  Kan jag få en ledtråd? Vad finns för filmer/serier vad gäller undervisning engelska
  år 7 – 9.
  Tacksam för svar!
  /Gun Marie Lind

 2. Hej Gun!

  Du kan använda Skolbibliotek Malmös sökfilter för att avgränsa din sökning. Gå till https://skolbibliotek.malmo.se/ och klicka på knappen ”Fler sökalternativ” så ser du sökfiltren i sidans högerkant. Här är t.ex. en sökning som är filtrerad på Resurstyp: Strömmande media, Språk: Engelska samt Utbildningsnivå: Årskurs 7-9: http://bit.ly/2I8Tm6A.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.