Gå direkt till innehållet

Mycket vill ha mer

Publicerat: Skribent: Tobias Sonestedt
Uppblåsbar docka pekar med glödande finger mot kvadrat.

För alla som tycker om hantverk i filmens värld, kan en titt på den här filmen vara inspirerande. Filmaren har använt sig av klassisk stop-motion teknik för att skapa sin berättelse. För oss som varit med när detta var det enda sättet att skapa dockfilmer på, är det lite nostalgivarning. För de som är yngre kan det vara ett sätt att upptäcka en teknik som går att använda sig av utan dyr utrustning.

Om man är intresserad av att höra vad regissören Tim Burton tycker om filmen och charmen med stop-motion är det bara att klicka på länken till YouTube-klippet.

youtube.com/watch?v=LoaXfZEyvnA

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!