Publicerat:

Berättande i Fokus på BUFF

Föreningen Film- och Mediepedagogik anordnade sitt årliga seminarium under BUFF-veckan. Temat för i år var berättande. Victoriateatern var årets scen och för första gången filmade vi arrangemanget.

Här finns två delar tillgängliga från YouTube där man kan lyssna på Bob Ferguson och Veronica Grönte berätta om vikten av berättande i mediaundervisningen och hur viktigt det är att även analysera hur berättandet är uppbyggt.

Vi har klippt bort ett filmklipp som användes i Fergusons föreläsning eftersom vi inte har upphovsrätten till det, men om du vill förbereda dig innan du börjar titta kan du se de sista sex minuterna av En officer och gentleman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.