Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Drömmar om kärlek

Två tecknade figurer håller om varandra.

Om du någon gång har suttit och tittat ut genom ett fönster och försvunnit bort i en drömvärld kommer du att känna igen dig i den här korta och gulliga filmen. Som vanligt är jag lättflörtad när det handlar om den här sortens animerade kortfilmer.

Liten glad tecknad figur.Vackra miljöer som skapats på riktigt och sedan importerats till effektprogram i datorn och dockor som animerats med stop motion, vilket skapar en härlig hybrid av gammalt och nytt. Den kan säkert inspirera till givande diskussioner i klassrummet och fantastiska berättelser utifrån sina egna drömmar.

 

Så här i det oväntade aprilrusket värmer den lite extra och med lite tur räcker det tills vårvärmen återkommer.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.