Gå direkt till innehållet

Tips för att komma igång med NE Skola

Publicerat: Skribent: Tobias Sonestedt
NE skola står på svart botten.

NE Skola innehåller många funktioner som är användbara för både lärare och elever. Nils Nilsson i Södra innerstaden har gjort en skärminspelning som visar på några av dem. Om du har tio minuter över får du en bra överblick av vad man kan göra och du blir säkert nyfiken på att prova själv.

Om du har möjlighet så anordnar Centrum för Pedagogisk Inspiration ett Pedagogiskt café om NE Skola den 3 maj kl 15-17.

Läs mer och anmäl dig här:
http://www.pedc.se/booking/Kurs.aspx?id=1087

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!