Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Midsommarfilm med popcorndoft

Militärhelikopter landar.

Nu när sommarlovet är här kan det vara motiverat med en kortfilm i popcorn-klassen. Även om den faktiskt tar upp ett allvarligt problem så är det de snygga effekterna som för tankarna till sommarfilmer. Detta är ett föredömligt exempel på hur en bra kortfilm ska vara. Förutom att den har bra skådespelare, vilket inte alltid är viktigt i en kortfilm, så har den en bra historia. Effekter och skådespelare avgörs av oftast av budget, men handlingen avgörs av helt andra kvaliteter.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.