Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Genväg till vuxenvärlden?

Pojke sitter på trottoar.

Idag finns det många delmål på vägen som förbereder den yngre generationen för framtiden. Gemensamt för alla är att de innebär att man ska klara av dem själv, för att visa att man är redo att ta sig an världen. Konceptet övergångsrit existerar överallt mer eller mindre uttalat. I den här kortfilmen återspeglas den i mer klassisk form, men med ett modernt perspektiv. Utmärkta skådespelare och vackert foto förstärker spelet mellan far och son. Filmen var med på Stockholm International Film Festival 2011.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.