Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Rockhistoria på ett nytt sätt

Hand spelar på elgitarr.

Om man är duktig på att spela gitarr kan det säkert låta som när Alex Chadwick spelar 100 olika riff, vilket tar oss med på en snabb resa genom rockens historia. Det är säkert möjligt att argumentera om det är ett bra urval eller inte, men det är trots det väldigt imponerande att göra detta i en tagning. Om den här genren är försummad i musikhistorieundervisningen vet jag inte, men detta kan vara ett kul sätt att starta på. Saknar ni något riff finns det plats i kommentarsfältet för åsikter. ”Now, let’s rock!”

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.