Gå direkt till innehållet

Att fundera på inför läsåret

Publicerat: Skribent: Gästbloggare
En tecknad bro mellan två jordklot.


”Ola Henningsson, IT-pedagog i Karlstad, har gjort en liten film om internet, vårt digitala samhälle och ger en introduktion i SAMR-modellen som utarbetats av Ruben R. Puentedura. SAMR-modellen ger inga svar på frågor men fungerar alldeles utmärkt som utgångspunkt i diskussionen kring hur vi ska använda oss av tekniken och vad som krävs för att vi ska komma så långt att det bidrar till ökad måluppfyllelse i skolan.”
(citat från http://iktbloggen.skolbloggen.se/tag/ola-henningsson/ )

Att se filmen är väl använda åtta minuter för att friska upp de didaktiska tankebanorna efter sommarlovet och i slutet av filmen finns bra frågor att fundera gemensamt ikring.

Text: Staffan Hessel

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!