Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Upp-och-ner, men ändå så rätt!

Tecknad figur.

Denna animerade pärla känns som en utmärkt film att börja den nya terminen med. Vackert tecknad, med en sorglig underton genom nästan hela filmen, gör det näst intill omöjligt att inte bli påverkad av berättelsen.

Reverso handlar om Barney, vars liv bokstavligen är upp-och-ner, och det utanförskap han måste hantera varje dag. Den enda tryggheten hittar han hemma hos sin pappa. Det finns säkert många diskussioner som kan få liv efter att man tittat på den här filmen. Rasism, jämlikhet och homosexualitet är några ämnen som man kan börja med. Tänk på att se HELA filmen och inte stoppa den när eftertexterna börjar.

Vill man veta mer om hur Reverso gjordes kan man se en kort film om det här:
https://vimeo.com/44663506

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.