Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Ett brinnande engagemang!

Bokomslag till idegenerering.
Workshopledarna diskuterar

Idag samlade vi referensgruppen för en workshop som leddes av Maria Göransson (bibliotekarie på Malmö latinskola) och Clara Lindberg (lärare på Malmö latinskola). Syftet med dagen var att ringa in mediebehoven (på biblioteket) för Nya Malmö latinskolas elever och personal.

Jag är otroligt nöjd med workshopen och känner mig glad och inspirerad. Alla var så hängivna och effektiva – allt klaffade! Det var en mycket spännande, kreativ och intensiv dag och jag tror att alla med mig känner sig ganska trötta. Jag kommer därför inte lämna en uttömmande beskrivning över vad som avhandlades idag, utan ber att få återkomma. Nedan kommer dock några bilder.

Kvinna ler och står framför plansch på väggen.

Plansch med anteckningar.

Stort tack till er alla som ställde upp med er kreativitet och ert brinnande engagemang!

Text: Karin Ahlstedt

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel