Gå direkt till innehållet

Publicerat:

En vanlig dag på jobbet

Kvinna i visir och skyddsutrustning tar bild när man lutar sig fram.

I USA infaller Take our daughters and sons to work day fjärde torsdagen i april varje år. Den här roliga kortfilmen tar antagligen det utbildningsprogrammet lite längre än vad det är tänkt. Eftersom den är förhållandevis dialogdriven fungerar den bäst om eleverna har lite vana av att lyssna på engelskt tal. Förhoppningsvis skrämmer den inte bort ungdomar från att besöka arbetsplatser utanför skolan, utan öppnar för nyfikenhet att upptäcka och lära sig mer om olika yrken.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel