Publicerat:

Livet med för många intryck

Det är svårt att föreställa sig hur det är att leva med autism, antagligen på samma sätt som det är att föreställa sig ett liv utan. Det finns ingen empirisk referens, vilket försvårar. Den här filmen som handlar om sensorisk överbelastning kan ge en uppfattning om hur vardagliga händelser och situationer kan påverka barn med autism.

Filmen är en del av ett större projekt som heter Interacting with Autism, och det ska komma igång den 1 januari nästa år. Än så länge finns det ingen fungerande länk till den webbplatsen, men det finns säkert anledning att återkomma till detta senare.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.