Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Hjältar

Stålmannen springer.

Alla som känner till Hollywood vet att det finns många skådespelare som försörjer sig på att klä ut sig till superhjältar och posera för turisternas kameror utanför Grauman’s Chinese Theatre på Hollywood Blvd. En av dem har varit Stålmannen i 19 år och att höra honom berätta om hur hans vardag ser ut, skapar anknytning till andra människor som också sätter på en mask varje dag i sin vardag. Detta är en kortfilm som säkert går att använda i frågor som rör allt från jämställdhet till sexualitet.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.