Gå direkt till innehållet

Publicerat:

…den andres skatt!

Tecknad figur med glasögon.

Även om detta inte är en utpräglad julfilm, tycker jag ändå att den passar bra med sitt tema. Den både sorliga och varma tonen i filmen slår rot direkt och jag hoppas verkligen inte att jag är ensam om att ta den till mig.

Så här i juletider kan det vara bra att stanna upp och tänka på alla de som inte har samma förutsättningar. Varför inte passa på att göra det samtidigt som du tittar på denna bitterljuva berättelse om en äldre kvinna på skattjakt på en stor soptipp. Och hur den slutar få ni upptäcka själva genom att se den. God Jul!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.