Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Färgstarkt

Tecknad figur.

Det är ingen hemlighet att det förekommer konflikter i skolan och på vägen till och från skolan. Personligen vill jag ju tro att det finns bättre sätt att lösa dem på, men för den som har lite skruvad humor passar den här filmen utmärkt.

Eftersom nollvisionen är en utopi är det vktigt att kontinuerligt arbeta med konflikthantering i skolan och den här filmen kan säkert hitta en plats i det arbetet om man använder den rätt. Målet är ju att ge eleverna de verktyg de behöver för att klara sig efter skoltiden.

Något att reflektera över så här innan terminsstarten.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.