Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Poesi med bilder

Cyklist på bred asfaltväg.

Det är inte ofta det går att hitta filmer med berättarröst, som lyckas träffa helt rätt, men den här kortfilmen är fantastisk. Förutom den otroligt välskrivna berättelsen, är även fotot behagligt, vackert och eftertänksamt. På många sätt en utmärkt film denna fredag, även för de av oss som inte tänker på att det egentligen är en lång fredag. Att sedan berättarrösten tillhör Tom Everett Scott ger filmen en dimension till eftersom han, i min mening, är en mycket begåvad skådespelare.

Njut av filmen och påsken!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel