Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Leva mittemellan eller fullt ut?

Tecknat barn simmar med enorm sköldpadda.

Tänk vad internet är fantastiskt! Att hitta en kortfilm som verkligen tränger igenom och fortsätter att göra sig påmind långt efter att man sett den är berikande. Caldera är en sådan film, som man tar med sig. Den är vacker, välklippt och den förväntar sig att du som tittar är fokuserad. Den ger utrymme för egna tolkningar och den skyltar inte, på ett övertydligt sätt, med vad den handlar om.

Filmen har ingen dialog eller berättarröst, men det betyder inte per automatik att den fungerar i de yngre skolåren. Caldera är långt mer vuxen i sitt berättande jämfört med vad man kanske förväntar sig av en tecknad film.

Läs mer om filmen här:
http://www.orchidanimation.com/caldera

 

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel