Gå direkt till innehållet

Snytkorven på nya äventyr

Publicerat: Skribent: Elisabet Niskakari

Att dokumentera det vi gör för och med barnen är lika viktigt som det vi  förmedlar. Att återblicka och skapa knytpunkter för reflektion och samtal ger också en grogrund i att sammanfatta och sträva framåt. Detta i allt man företar sig.

http://youtu.be/7XLXlAYrejY

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!