Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Att förlora den man älskar

Grönt hjärta formad som sköldpaddsskal.

Min första reaktion när jag såg filmen Turtle går inte att beskriva här eftersom jag vill försöka hålla Filmkrönikan något städad, men det tog dock inte mer än någon minut innan jag kände att detta är riktigt bra. Mycket av det beror på skådespelarna som helt går in i sina roller och gör dem trovärdiga.

På många sätt är den här kortfilmen en modern, skruvad saga som i sin enkelhet berättar hur det är att förlora den man älskar. Den dokumentära formen gör att Turtle hamnar i genren Mockumentary och hela filmen är både snygg och fantasifull. Har man väl börjat titta på den går det inte att sluta. #bydhttmwfi

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.