Gå direkt till innehållet

Tips om fortbildning utan att resa

Publicerat: Skribent: Annie Bergh

Lär dig online


Alt Image
Läreventen är korta intensiva online evenemang om olika teman. De leds av en expert och omfattar aktivt arbete och diskussioner bland lärare i hela Europa.
Vill du gå vidare i din professionella utveckling och träffa nya människor? Då är läreventen det rätta för dig!
Tanken med läreventen är att det ska vara en kort intensiv kurs som ger dig en introduktion till ett ämne, väcker idéer, bidrar till att utveckla dina färdigheter, och inte kräver att du ägnar dig åt det under lång tid. Det ska också vara en rolig upplevelse.
Varje lärevent omfattar 4-5 dagar med aktivt arbete och diskussioner som följs av 4-5 dagar med reflektioner och eget arbete. Materialet finns online och du kan nå det när du själv vill. Hur gör man för att delta? Ansökan till varje evenemang är öppen för alla registrerade eTwinning-lärare ungefär en vecka innan evenemanget börjar. Länken finns på ditt Skrivbord, så det är bara att logga in och fylla i det online formuläret. Om du inte redan är registrerad gör det nu och följer sedan länken på ditt Skrivbord.
Alla evenemang äger rum i eTwinnings lärandelabb.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!