Gå direkt till innehållet

Publicerat:

I skuggan av det förflutna

Händer läggs ovanpå varandra.

Nu när solen visar sig på bästa sätt är det dags att skapa lite mörker i tillvaron. En irländsk kortfilm, med en nattsvart historia som får det att knyta sig i bröstet. Filmen utsepelar sig på Irland 1991 och berättelsen kretsar kring Father Casey och två unga män, Osin och David. Bildspråket är fantastiskt och det är imponerande hur filmen med sina 11 minuter lyckas förmedla denna komplexa historia utan att missa något. Bra skådespelare och ett bra manus är självklara faktorer som hjälper till.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.