Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Tankeutflykt

Man med mask och portfölj springer snabbt.

För alla som vill träna sin spanska är denna film ett utmärkt sommarnöje. För oss andra så finns det engelsk text. La Huida är rent visuellt en mycket snygg film. Alla kameravinklar är väl genomtänkta och den härliga färgsättningen gör mig glad i alla fall. Trots att det egentligen inte är en rolig film. den känns betydligt kortare än sina dryga 10 minuter, vilket antagligen beror på det trimmade tempot. Första halvan av filmen är ett till synes oupphörligt tankearbete utifrån enskilda händelser eller objekt, vilka får en naturlig förklaring i filmens andra halva då allt vävs ihop. Det är imponerande hur allt hittar rätt och det är dessutom väldigt underhållande.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.