Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Fotboll är livet

Tecknad äldre man med långt skägg spelar fotboll.

Med några dagar kvar innan fotbolls-EM sparkar igång i Sverige kan det ju passa med denna korta och poetiska tecknade saga. Det får bli upp till var och en hur fotboll passar in i berättelsen, men oavsett vad så är det en central roll av berättelsen. Second Wind är en välgjord animation där det beskedligt enkla ger gott om utrymme till det verkliga och viktiga innehållet. Vad det är, är dock upp till tittaren själv att bestämma.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel