Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Rymdturist

Tecknad figur med tre ögon ser ledsen ut.

Denna tecknade kortfilm har samma humor och skruvade slut som Philip Watts två filmer som redan varit med här i Filmkrönikan. Den enkla animeringen och charmiga berättelsen skapar trots allt en bra utgångspunkt för olika diskussioner. Hur är det att besöka nya platser? Vad kan vara bra att ha med sig (guidebok)? Och hur hanterar man bäst sin ilska? Den sista frågan är den man kan gå på djupet med om man vill och det är bra att börja med att fråga sig om utomjordingen i den här filmen hanterar sin ilska på bästa sätt.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.