Gå direkt till innehållet

Publicerat:

I huvudet på en bilderboksförfattare

Man skriver med jättestor blyertspenna på papper.

Oliver Jeffers skriver och illustrerar bilderböcker. Här får man en snabb inblick i hur hans kreativa process ser ut. Det finns mycket inspiration att hämta från Jeffers för alla som vill utveckla förmågor som att rita och skriva, men det går självklart att låna tankarna till andra uttryckssätt också. Ett verktyg som inte får underskattas är Att-göra-listan. Rätt använd ger den struktur och sen känns det rätt bra när man börja stryka saker man har gjort klart. Nu är det dags att skapa!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel