Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Ögonblick bakom kameran

Äldre man i randig tröja ser sammanbiten ut.

Du kanske inte vet vem Art Shay är, men chansen är rätt stor att du sett någon eller några av de bilder han har tagit genom åren. Med 1100 omslagsbilder till tidningar som Time, Life och Sports Illustrated i sin resumé är det bara att konstatera att Art Shay har dokumenterat några av 1900-talets viktigaste händelser och människor. Denna charmiga kortdokumentär ger mersmak, och det är en bra början till en grund i framförallt amerikansk samtidshistoria. Varför inte ta reda på mer om de människor som passerar förbi i filmen?

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorier

Temablogg

Slumpa en artikel