Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Uppoffring

Kvinna omfamnar sovande barn.

Det är svårt att inte bli berörd av den här filmen. Filmen är både välskriven och välspelad. Daniella Flynn som har huvudrollen är riktigt bra. Utan att avslöja för mycket kan filmen användas i diskussionen i vad vi är villiga att göra för att hjälpa andra. Både föräldrars självuppoffring för sina barn och vad man skulle göra för människor man knappt känner.

Rent tekniskt är filmen både snygg och välgjord. Eftersom det är en film i Science Fiction-genren finns det utrymme för specialeffekter. De är riktigt bra och passar väl in i filmen, som i genrens bästa anda fokuserar på den mänskliga berättelsen istället för den tekniska. Helt enkelt ett bra sätt att starta terminen på, eller hur?

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slumpa en artikel