Gå direkt till innehållet

Publicerat:

Avklädd

Tecknad man svänger handväska.

Det är inte alltid man förstår vad man ser i en film, eller vad regissören vill säga med den. När det händer, öppnar sig möjligheterna att skapa helt egna tolkningar. Denna veckas lilla animerade kortfilm hamnar lite i limbo. Det är en berättelse om en pojkes morgonrutiner och vägen till skolan. Det skulle kunna vara en återberättelse, men jag tolkar in att det är pojkens känslomässiga upplevelse som vi får se. För att undvika att förstöra upplevelsen är det bättre om man ser den själv än att jag återger för mycket. Vill man får man gärna dela med sig av sina egna tolkningar av filmen i kommentarsfältet.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.