Gå direkt till innehållet

Publicerat:

När hjälten inte vinner

Tecknad riddare till häst.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja med veckans film. Med sina dryga två minuter i längd förväntade jag mig inte en film som får det att knyta sig i bröstet bara jag tänker på den. Det är heller inte den muntraste avslutningen man kan få på en arbetsvecka. Likväl är innehållet sorgligt nog alltid aktuellt och bara för att det är obehagligt får vi inte vända bort blicken. Tänk bara på att filmen följer med dig betydligt längre än den tid det tar att se den. Och tänk sedan på de som lever i den här verkligheten varje dag.

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy and användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.