Gå direkt till innehållet

Aha… det förklarar saken

Publicerat: Skribent: Tobias Sonestedt
Animerad man med röd flugga.

För ovanlighetens skull kommer veckans film en onsdag. Jag tyckte nämligen att dagens film var alldeles för julmysig för att vänta till att lovet startat. Denna härligt animerade kortfilm berättar om professor Orit vars besatthet av siffror leder honom bort från sitt arbete, och om hans elev, Babbage, som ger sig av för att hitta honom många år senare.

Att John Hurt lånar ut sin röst till professorn blir dessutom en extra bonus. För att undvika att elever rynkar på pannan kan man då bara upplysa dem om att det är han som spelar Ollivander. Man måste ju kunna utnyttja Harry Potters universum även utanför Hogwarts.

God jul!

Kommentera

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade med *

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och användarvillkor gäller.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar grundskoleförvaltningen i Malmö stad följande information om behandlingen av dina personuppgifter som sker när du väljer att kommentera artikel eller videoinslag på Pedagog Malmö. Läs mer här!